Roodharig model

Zoek je een roodharig model? Maak kennis met Elize Been. Al vanaf haar geboorte is ze gezegend met prachtig rood haar. Ze groeide op in Elburg. Niet wetende dat die zeldzame haarkleur haar een carrière zou opleveren als roodharig model. Ongelofelijk en fantastisch vindt ze het. De verscheidenheid aan shoots, de vele mensen die ze mag ontmoeten en de prachtige reizen die ze mag maken.

Nationale en internationale merken

 

Elize Been werkt als commercieel model voor diverse kledingmerken. Als roodharig model schittert ze onder andere in commercials van grote nationale en internationale merken. Ook siert ze de covers van magazines. Haar droom is om op de cover van Vogue te staan. Het voelt nog onwerkelijk voor Elize, maar deze droom is uitgekomen! In 2020 staat ze in de Italiaanse Vogue.

Inpireren

Maar het gaat bij het roodharige model niet alleen om schoonheid. Elize heeft een visie. Het inspireren van jonge meisjes is daar onderdeel van. 

‘Want we zijn allemaal bijzonder, maar zien dat zelf niet altijd’ – Elize Been


Elize wil meisjes laten zien wat ze kunnen bereiken met hun bijzondere kenmerken. Door middel van vlogs en foto’s deelt ze als influencer haar ervaringen en tips.

duurzaamheid

 

De visie van Elize gaat verder. Naast het inspireren van jonge vrouwen, vormt duurzaamheid ook een belangrijk onderdeel van haar beroep als roodharig model. Daarom maakt ze bewuste keuzes in haar vak. Ze focust zich op duurzaamheid en goede doelen. Ze werkt graag voor merken die bijdragen aan een duurzame wereld. Onlangs deed ze een shoot voor een merk dat vegan rugtassen ontwikkeld.


‘Wees lief voor de wereld’ – Elize Been

roodharig model boeken?

 

Zoek je een roodharig model voor een kledingshoot, commercial of covershoot? Elize Been is een commercieel model met een duurzame visie. Een natuurlijke schoonheid. Vanwege haar leeftijd en uitstraling kunnen mensen zich goed met haar identificeren. Meer weten van Elize of haar direct boeken?

Neem contact met haar op.