model met sproeten

Sproeten, sproeten en nog eens sproeten. Het gezicht van Elize Been zit er vol mee. Als klein meisje vond ze dat minder leuk, maar vandaag de dag is ze er heel dankbaar voor. Dankzij die prachtige bruine vlekjes is ze nu een succesvol commercieel model met sproeten. Een van de weinigen, want sproeten zijn zeldzaam. Net als de rode lokken waar ze mee gezegend is.

natuurlijke schoonheid

 

Vanwege Elize haar uitstraling en rode haarkleur past het model met sproeten goed bij het beeld van de typische Hollandse dame. Bovendien kunnen mensen zich goed met Elize identificeren vanwege haar natuurlijke schoonheid en leeftijd. Het maakt haar toegankelijk wat meteen ook goed is voor het merk.

Flexibel

Werken als model is veelzijdig en kan nogal chaotisch zijn. Iedere dag een andere shoot en vanwege weersomstandigheden kan een opdracht dezelfde dag weer geannuleerd worden. Gelukkig is Elize ontzettend flexibel. Het model met sproeten heeft bijna dagelijks shoots waarvoor ze iedere keer weer ergens anders moet zijn op verschillende tijdstippen. 


‘Een gemiddelde dag van mij als model is…chaotisch en geweldig’ – Elize Been

 

 

 

 

influencer

 

Tussen de shoots door vlogt Elize om mensen te inspireren. Via Instagram post ze video’s en vlogs over brands waar ze fan van is. Dit doet ze vaak met haar teckel Belle. Samen worden ze vaak gevraagd om brands te promoten. Dit is een groot compliment voor haar. Ze kijkt per brand of dit bij haar past. Op deze manier beoefent ze de rol van influencer uit op een duurzame en echte manier die dichtbij haar staat. 

samenwerkingen

 

Het is een feestje om met Elize samen te werken. Dat hebben grote nationale en internationale merken al ervaren. Opdrachtgevers zijn onder de indruk van haar kwaliteiten als model met sproeten. Naast dat een shoot gezellig is met Elize, denkt ze ook mee met de opdrachtgevers. Elize is een sociaal persoon en kan goed blenden met haar klanten. Hierdoor verlopen samenwerkingen heel soepel en vlot. En de resultaten liegen er niet om.

model met sproeten boeken?

Elize Been is een flexibel en meedenkend. Dankzij haar ervaring als model met sproeten voor diverse merken, kan zij zich op elke shoot aanpassen. Naast shoots en commercials kun je het model met sproeten ook benaderen voor een social media campagne om een merk of product te promoten. Interesse?