model met rood haar

 

Elize Been werd geboren in Elburg. Als klein meisje stond ze al bekend om haar rode lokken en sproeten. Al was dat destijds niet wat haar gelukkig maakte. Ze zag er anders uit dan andere kinderen en was daardoor vaak het doelwit van pesterijen. Nu, jaren later, is Elize een model met rood haar en sproeten. Een commercieel model voor grote nationale en internationale merken. Allemaal dankzij haar zeldzame kenmerken die haar bijzonder maken. 


‘Ik voel me sterker en gelukkiger dan ooit’ – Elize Been

model rood haar

 

In haar tienerjaren deed Elize haar eerste ervaring op als model met rood haar. Vrienden die wilde oefenen met fotograferen vroegen haar te poseren voor de camera. Later vroeg een vriendin of ze mee wilde werken aan een shoot voor een bekend merk. Het merk zocht specifiek naar een model met rood haar. Elize rolde steeds meer in het modellenvak. Op een gegeven moment zij iemand: “Moet je je niet eens inschrijven als bij een modellenbureau?”. Ze durfde het aan en had er geen moment spijt van.

fulltime model

 

Dankzij haar rode haar kreeg Elize been steeds meer opdrachten. Ze besloot haar baan als maatschappelijk werker op te zeggen en fulltime aan de slag te gaan als model met rood haar. Jarenlang werkte ze met mensen met psychische klachten, waaronder daklozen. Een bijzondere tijd die haar veel mensenkennis heeft gebracht. De communicatievaardigheden die ze hierdoor heeft opgedaan, komen ook in haar werk als model erg goed tot zijn recht. Net als haar sterke inlevingsvermogen.

Respect voor mens, dier en natuur

 

Wij staan voor een liefdevolle relatie met alle levende wezens om ons heen. Mensen, planeet en dieren als geheel. Respect staat op het spel door de keuzes die je maakt. Samen willen we de manier waarop we naar onze omgeving kijken veranderen. Streven naar een groene kijk op duurzaamheid, waarbij de aarde gerespecteerd wordt en elk dier en elke persoon die erop leeft een geweldig leven heeft.

 

Model rood haar boeken?

In haar twintiger jaren deed Elize haar eerste ervaring op als model met rood haar. Vrienden die wilde oefenen met fotograferen vroegen haar te poseren voor de camera. Later vroeg een vriendin of ze mee wilde werken aan een shoot voor een bekend merk. Het merk zocht specifiek naar een model met rood haar. Elize rolde steeds meer in het modellenvak. Op een gegeven moment zei iemand: “Moet je je niet eens inschrijven als bij een modellenbureau?” Ze durfde het aan en had er geen moment spijt van.

Inmiddels behoort Elize tot Nederlands best werkend commercieel model en zet ze zich in voor duurzame, Nederlandse en gezellige merken die met liefde zijn gemaakt. Wil je Elize ook boeken? Neem dan contact met haar op.

CONTACT