commercieel model

Commercieel model

Zoek je een commercieel model? Maak kennis met Elize Been. Een opvallende verschijning dankzij haar kenmerkende rode haarkleur en sproeten. Elize heeft al voor veel nationale en internationale merken mogen werken als commercieel model. Wellicht heb je haar al eens voorbij zien komen in een commercial of op de cover van een magazine.

Kameleon

Elize Been is als commercieel model breed inzetbaar. Als een ware kameleon kan ze zich aanpassen waardoor ze goed inspeelt op de wensen van de opdrachtgever. Of ze nou stoer, girly of zakelijk moet overkomen, Elize Been straalt het uit. Met inmiddels jaren ervaring is het commerciële model goed bekend met het veelzijdige en soms chaotische vak. Daar gaat Elize heel flexibel mee om.

samenwerken met Elize

Samenwerken met Elize is een feestje! Ze is een sociaal type met veel enthousiasme en kan goed blenden met haar klanten. Dat maakt dat samenwerkingen prettig, vlot en soepel verlopen. Diverse grote merken zijn onder de indruk van haar kwaliteiten en dat maakt haar een veelgevraagd commercieel model.

groene visie

Elize Been is niet zomaar een commercieel model. Ze heeft een visie en die heeft alles te maken met duurzaamheid. Daarom maakt ze bewuste keuzes in het modellenvak. Ze werkt graag samen met merken die oog hebben voor moeder natuur. Dat geeft haar ontzettend veel energie en laat haar groene hart sneller kloppen. Zo heeft ze al eens een shoot mogen doen voor een merk dat vegan rugtassen ontwikkeld en werkte ze samen met een plantenmerk. Dankzij haar natuurlijke uitstraling past ze goed in totaalplaatje bij dit soort opdrachten.

‘Als commercieel model wil ik bijdragen aan een duurzame wereld’  – Elize Been

jonge vrouwen inspireren

De visie van Elize gaat verder. Naast duurzaamheid wil ze jonge vrouwen inspireren en laten zien dat je veel kunt bereiken met je unieke uitstraling. Elize Been weet daar zelf alles van. Als jong meisje heeft ze zich vaak onzeker gevoeld vanwege haar haarkleur en sproeten. Door pesterijen werd dit gevoel steeds sterker. Totdat ze op latere leeftijd in het modellenvak rolde en ontdekte dat haar unieke uitstraling haar grote kracht is. Het heeft haar sterker dan ooit gemaakt én een bekend commercieel model.