influencer utrecht

 

Op zoek naar een influencer Utrecht om jouw marketingcampagne een boost te geven? Met Elize Been heb je niet alleen een echte Utrechtse influencer, maar ook een ervaren model te pakken. Het redhead model werkt samen met diverse nationale en internationale merken en maakt graag ‘happy green content’. 

let’s collab

 

Via Instagram post Elize video’s en vlogs over brands waar ze fan van is. Dit doet ze meestal niet alleen, haar teckel Belle vergezelt haar regelmatig. De vrolijke viervoeter maakt het plaatje helemaal compleet! Het is een groot compliment voor haar dat ze vaak samen gevraagd worden om brands te promoten. Wil je ook samenwerken met dit ge-wel-dige model en influencer Utrecht, met of zonder Belle? Let’s collab! Neem nu contact op.

voor de camera

 

Oef, een camera op je neus. Daar houden veel mensen niet van, behalve Elize Been dan. De camera is haar werk, haar podium, haar kracht. Iets wat ze vroeger nooit had durven dromen. Mede dankzij haar rode haar en sproeten rolde ze in het modellenvak. Persoonlijke eigenschappen die haar vroeger onzeker maakten, vormen nu haar grootste kracht. En daarmee wil ze als influencer in Utrecht een inspiratiebron zijn voor jonge vrouwen.

INFLUENCER UTRECHT

 

Via diverse online kanalen deelt de influencer Utrecht ervaringen en tips om haar volgers te inspireren. Daarbij gaat het niet alleen over schoonheid, maar ook over duurzaamheid, het leven en onze planeet. Elize houdt van de natuur en werkt daarom graag samen met merken en bedrijven die lief zijn voor de wereld. Er is tenslotte geen planeet B.

HAPPY GREEN CONTENT

Vanwege haar natuurlijke uitstraling en groene hart matcht de influencer Utrecht goed met duurzame bedrijven. Verschillende groene biologische labels en merken werkten al samen met de influencer uit Utrecht. Voorbeelden hiervan zijn een merk dat ontbossingsvrije huidverzorgingsproducten maakt, een plantenmerk, een bedrijf dat eco vriendelijke resorts ontwikkelt en een vegan rugtassen merk.

ONLINE CONTENT CREATOR

Met haar happy green content bereikt de Utrechtse influencer op Instagram meer dan 9.2K volgers. Ze noemt zichzelf een greenfluencer. Elize Been is een echte social media fanaat die dagelijks content deelt met haar trouwe publiek. Ze creëert allerlei soorten content, van blogs, vlogs en tekeningen tot stories, reels, foto’s en video’s. Voor betaalde samenwerkingen weet ze al deze online mogelijkheden goed te benutten.