ginger model

Een ginger, dat is Elize Been. Op de basisschool leverde dat de nodige blikken en reacties op van medeklasgenoten. Want hé, we hebben een ginger in de klas. Die is anders en dat is bijzonder. Maar het is absoluut geen zwakte, het is een kracht. Dat zag Elize op die jonge leeftijd nog niet in, maar nu wordt ze daar dagelijks in bevestigd. Dankzij haar zeldzame haarkleur en sproeten is Elize nu ginger model voor grote nationale en internationale merken. De kenmerken die haar als klein meisje onzeker maakte, maken Elize nu zelfverzekerder dan ooit.

elize been

 

Elize is een blij persoon. Een ginger model vol energie en met een flinke dosis doorzettingsvermogen. Als ze een doel heeft, gaat ze er helemaal voor. En ze weet het dan ook te bereiken. Een sociaal type dat goed contact maakt met mensen. Zeker in haar werk als model ginger is dat ideaal, omdat ze iedere dag weer nieuwe mensen ontmoet tijdens shoots. Van make-up visagisten tot cameramensen. Elize kan goed blenden met de mensen op de set.

kameleon

 

Als een kameleon past Elize zich aan. Elke shoot is anders en daar weet Elize uitstekend op in te spelen. Of ze nou een girly, zakelijk of stoer ginger model moet zijn. Ze kan zich goed verplaatsen in elke opdracht en is vrij en open voor de camera. Zonder gêne. Als je haar vraagt emoties uit te beelden dan kan ze dat. Maar ze denkt ook mee met opdrachtgevers om tot de mooiste resultaten te komen.


‘Als een kameleon kan ik me aanpassen aan elke shoot’ – Elize Been

kaapstad

 

De grootste ontwikkeling als ginger model maakte Elize door in Kaapstad. Elke winter bezoekt ze deze prachtige stad in Zuid-Afrika voor verschillende shoots. Toen ze er voor het eerst kwam, was ze pas net begonnen als model ginger. Er ging een wereld voor haar open. Hier durfde zij alles aan. Voor een kledingmerk had ze een shoot van een paar dagen. Met jeeps en vrachtwagens reden ze door de woestijn. De prachtige Afrikaanse zon, de omgeving en de zebra’s maakten het onvergetelijk. Ze sliepen in trailers in de woestijn. Enorm overweldigend en bijzonder voor een meisje uit Elburg.

ginger model boeken?

 

Zoek je een ginger model voor een shoot? Zet Elize voor de camera en de beelden zullen je verrassen. Al staan er honderd mensen op de set, Elize focust zich op de camera en levert kwaliteit. Kijk maar eens in haar portfolio of neem direct contact op met Elize.